O nama

Termika d.o.o je društvo za izvođenje izolaterskih radova na energetskim i industrijskim postrojenjima te zgradarstvu s bogatim iskustvom na domaćem i svjetskom tržištu. Sjedište poduzeća je u Zagrebu, Karlovačka cesta 67c.

Povjesni razvoj

Termika Zagreb je svoje djelovanje započela 1957 g. kao podružnica firme Termika Ljubljana i kao dio tada najveće izolaterske kuće sudjeluje na izgradnji svih većih industrijskih postrojenja na području Republike Hrvatske i susjednih država. 1989 g. Termika Zagreb se odvaja od matične kuće i postaje samostalno poduzeće da bi 1993 g. postala dioničko društvo i u konačnici 1996 g. nastavila poslovanje kao društvo s ograničenom odgovornošću.

Djelatnosti

Svih 50 godina svog djelovanja Termika je zadržala, razvila i proširila svoju osnovnu djelatnost, a to je izvođenje svih vrsta izolaterskih radova ( toplinske,hladne, protupožarne,..izolacije) te projektiranje i nadzor istih. Naši materijalni resursi, stručni i ljudski potencijali, suvremena sredstva rada (radionica opremljena najmodernijim strojevima "MABI" za izradu limarsko-izolaterskih elemenata), te dugogodišnja iskustva koja smo stekli na brojnim gradilištima u zemlji i inozemstvu, garancija su da smo spremni dati odgovore na najzahtjevnije zadatke koji se pred nas postave.

Certifikati i priznanja

Tvrtka Temika u svom radu koristi međunarodno priznate certifikate, ISO 9001:2015 standard za upravljanje kvalitetom te SCCP standard za upravljanje sigurnošću na radu, zaštitom zdravlja i okoliša. Također, Termika je i dobitnica Zlatne Kune, Hrvatske gospodarske komore Zagreb.